By-Boo

Gepubliceerd op 31 december 2018 om 14:57

Ik ben gek op meubels en accessoires. En ik heb al veel verschillende stijlen in huis gehad. Toen ik steeds meer de kant op ging van het industriële, kochten wij een metalen tafeltje met houten poten. Mijn man en ik waren er helemaal weg van. Pas weken  later kwam ik erachter dat dit tafeltje van het Nederlands merk By-Boo was. Wat een mooie spullen hebben ze. Van kasten, eettafels, salontafels, vloerkleden, krukken tot kussens…Teveel om alles op te noemen.

Natuurlijk kwam er steeds meer in huis van het merk By-Boo.  Zo heb ik er een prachtige serveerwagen van, een groene Big Ben klok met klepel, kussens en een prachtig wandrek(zie foto) . Het zijn stoere, mooie items van een zeer goede kwaliteit . Ik ben fan.

Mocht ik jou nieuwsgierig hebben gemaakt, neem eens een kijkje op hun site. Er zijn veel verkooppunten en websites die By-Boo in hun assortiment hebben.

Madeleine

https://www.by-boo.com/

Big Ben met klepel

Serveerwagen/trolley

Wandrek Alaska

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.