Nieuwe raambekleding van Veneta

Gepubliceerd op 9 april 2019 om 07:03

wens

Een grote wens van mij was om mooie, stoere, zwarte, houten jaloezieën voor de ramen te hebben hangen, zowel in de woonkamer als in de keuken. En vooral bij de twee langste ramen, want wij hadden daar te korte jaloezieën hangen. Dat was toen puur om binnen een budget te blijven.Dit zag er dan ook niet al te mooi uit, vooral niet vanaf de buitenkant gezien. Maar gelukkig is dit nu verleden tijd dankzij de op maat gemaakte, houten jaloezieën van Veneta.com.   

zoektocht

Ik heb op Google gekeken naar houten jaloezieën en ik kwam al vrij snel bij Veneta.com terecht. Het is een bedrijf met ruim 45 jaar ervaring. De website van Veneta is zeer overzichtelijk en klantvriendelijk. De mogelijkheden zijn enorm. Je kunt bij Veneta.com terecht voor jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen, shutters, vouwgordijnen en nog veel meer. Alles is op maat te maken. Mijn enthousiasme werd alleen maar groter. Op de website van Veneta kun je naar inspiratieblog gaan en daar staan veel inspirerende foto's op.

geweldige service

Bij Veneta.com kun je gratis kleurstalen aanvragen en er kan gratis een adviseur aan huis komen als je dat prettiger vindt. Wil je liever bellen of mailen? Ook dat is geen probleem. Ik heb telefonisch contact gehad en ik ben enorm goed op de hoogte gebracht hoe ik moest meten. Wilde ik de jaloezieën in de dag ophangen (tussen de muren of kozijnen) of op de dag ( voor het kozijn)? Bij mijn ramen is in de dag mooi. Verder zag de adviseur op de foto's van mijn raam, die ik via de mail had gestuurd , dat ik hoge plinten heb en er rekening mee moest houden ook daartussen te meten. Ik had daar zelf nooit bij stilgestaan. Met heel veel geduld en de juiste tips, die ik ook nog via de mail kreeg toegestuurd, ben ik aan de slag gegaan met meten.

De juiste maten stuurde ik via de mail op en ik kreeg een duidelijke en overzichtelijke offerte die ik nog even moest controleren of het klopte. Na akkoord te hebben gegeven zou het twee weken duren voordat ik de houten jaloezieën binnen zou krijgen. In mijn mail heb ik steeds berichten ontvangen hoe het vorderde met de jaloezieën. Wat een service! 

de jaloezieën zijn binnen

Yes, de twee weken zijn voorbij en het plaatsen kan beginnen. In totaal kregen wij zes pakketten voor zes ramen binnen. Alles is zeer goed verpakt en na het openen heb ik alle houten jaloezieën bij de juiste ramen neergelegd. In elk pakket zit ook een eenvoudige montage handleiding. Wil je het niet zelf monteren maar laten doen? Dat kan ook bij Veneta. Wij hebben alle jaloezieën zelf gemonteerd en dat is prima te doen. Je kunt ook instructiefilmpjes bekijken op de website van Veneta.com

resultaat

Wat een verschil met onze vorige jaloezieën! Alles is nu op maat gemaakt en naar wens. Ik heb ervoor gekozen om de bedieningskoorden aan de rechterkant te laten plaatsen. En zowel open als dicht vind ik ze prachtig. Ik zal hieronder foto's laten zien van het resultaat. 

 

 

woonkamer

Hier zie je de jaloezieën zowel open als dicht in de woonkamer.

keuken

Hier zie je de jaloezieën in de keuken zowel open als dicht.

tot slot

Mijn ervaring met Veneta.com is geweldig! Ik kan het iedereen aanraden. Neem zelf maar eens een kijkje op hun website en laat je inspireren of volg ze op Instagram, Facebook en Pinterest.

Ik hoop jullie voldoende informatie te hebben gegeven. Heb je nog vragen? Stel ze mij gerust of neem contact op met Veneta.com zelf. Er zit een fantastisch en behulpzaam team achter.

 

Liefs,

Madeleine

 

                                          Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Veneta.com.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.