FUNDESIGN

Gepubliceerd op 28 april 2019 om 07:45

zoektocht naar een toffe kast

De meesten kennen mij denk ik wel een beetje en weten dat ik altijd naar iets leuks en bijzonders op zoek ben in het interieur. Nu leek mij een kastje tussen de twee ramen in de woonkamer wel heel gaaf. Het moet dan natuurlijk een eyecatcher zijn en een kast waar ik leuke dingen op kan zetten, zodat ik weer een plek heb om te stylen. Ik kwam terecht bij de webshop van Fundesign.nl.  Daar hebben ze prachtige items van veel bekende merken zoals: Muuto, Vitra, d-Bodhi, Hay, Dutchbone, Artemide, Bodilson, Zuiver en nog veel meer. Je kunt bij Fundesign.nl terecht voor de woonkamer, eetkamer, hal, werk, slaapkamer, lifestyle, tuin en vrije tijd. Bij Wolters Wonen in Nijverdal kun je trouwens ook nog terecht voor de shop-in-shop van Fundesign.nl

 

webshop

Aangezien ik dol ben op shoppen via het internet met een kop koffie erbij, zit ik bij Fundesign.nl helemaal goed. Er is zoveel keus in hun webshop. Ik ga op zoek naar de pagina's met kasten en maak screenshots van de kasten die mij het meest bevallen met mijn mobiel. Vaak houd ik het plaatje dan voor mij op de plek waar het moet komen, zo krijg ik een beetje een beeld van hoe het eruit moet komen te zien. 

 

keuzes maken

Ik was er vrij snel uit. De kast Jove van Dutchbone sprak mij het meeste aan. Je blijft kijken naar deze kast. Al die leuke lades, knopjes en gave pootjes zorgden voor het liefde-op-het-eerste-gezicht gevoel :) Als dit geen eyecatcher is, dan weet ik het ook niet meer. Deze moet het worden. Zijn afmetingen zijn ook perfect voor op de plek waar het moet komen.Het is maar 105 centimeter hoog, 80 centimeter breed en een diepte van 36 centimeter. De kast is gemaakt van stevig sparrenhout en heeft een antieke finish. Het leuke is dat het allemaal lades lijken, maar uiteindelijk bestaat het uit twee linkerkasten en acht lades.Wel slim bedacht omdat je nu meer ruimte hebt om er spullen in te leggen. De poten zijn van antraciet ijzer gemaakt. Wat kan ik er een spullen in kwijt en het allerbelangrijkste....ik kan mezelf los laten gaan wat het stylen betreft! 

 

Dit is toch een beauty of niet? Ik kan niet afwachten tot hij bij mij thuis staat.

 

Daar is die dan

Als je het geduld van een poffertje hebt zoals ik, dan zit je goed bij Fundesign.nl namelijk. De kast werd binnen no time geleverd. Het in elkaar zetten is simpel en de kast stond al snel op zijn plek. In mijn hoofd had ik al verschillende manieren bedacht om de kast te stylen, maar dat bleek achteraf niet nodig te zijn. De kast is op zichzelf al een prachtige eyecatcher, druk aankleden doet afbreuk aan deze mooie kast. Ik heb er twee bronzen ornamenten van vogels op gezet en aan de muur een metalen schilderij die mooi qua kleur bij de kast Jove van Dutchbone past. Wij zijn met vijf gezinsleden thuis en iedereen heeft nu genoeg laatjes om iets in te stoppen :) Hieronder een aantal foto's van hoe de kast bij mij thuis staat. Ik ben er super blij mee!!

Liefs Madeleine.

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Fundesign.nl 

Reactie plaatsen

Reacties

Andrea de Groot
5 jaar geleden

Supertoffe kast! Staat prachtig bij je ❤️

Madeleine
5 jaar geleden

Dankjewel,Andrea XXX