Bye lelijke radiator, hello design radiatorbekleding van Sentimo.

Gepubliceerd op 19 oktober 2019 om 17:29

Wij wonen nu al 17 jaar in ons huis. Het was liefde op het eerste gezicht omdat het een jaren 80 woning is en leuk ontworpen. Zo hebben wij Franse balkons, het is een eigenkapper en er is een leuke ingebouwde kast in de hal. Verliefd dus...alleen niet op de lelijke radiatoren die ook nog eens onmogelijk zijn om mooi te verven. Ze zijn grof en enorme stofnesten. De buizen gaan langs de muren omhoog en die schilder ik mee met de muurkleuren, maar de radiatoren zijn onbegonnen werk. Tot ik op instagram Sentimo tegenkwam. Geen lelijke radiator meer? Maar design radiatorbekleding? Ik ging op onderzoek uit op de website van Sentimo, want daar wilde ik wel meer over te weten komen.

 

Je eigen design radiator ontwerpen

Als je op de website bent van Sentimo, hoef je alleen maar het stappenplan te volgen om je eigen radiatorbekleding te ontwerpen. Er kan niks mis gaan. De stappen en uitleg om jouw eigen radiatorbekleding te ontwerpen zijn erg duidelijk. Er staan ook foto's bij om het nog gemakkelijker te maken.

Ik zag dat er 3 modellen design bekleding was: Solid, Groove en Classic. De variant Solid  is helemaal glad, variant Groove heeft groeven en dan heb je nog de Classic . Die is glad met een klassiek klein werkje erin. Dat was hem! Ik wist al dat de Classic het moest worden.

Wat de kleuren betreft? De keuze is reuze :) Ik koos voor RAL 9011 omdat ik het graag passend bij onze raambekleding wilde hebben. 

Sentimo radiatorbekleding bestaat uit hoogwaardig verzinkt plaatstaal en wordt met magneten aan de radiator bevestigd. Het staal geleidt de warmte optimaal en het rooster aan de bovenkant zorgt ervoor dat de warmte kan opstijgen.

Na alles te hebben doorgegeven middels het stappenplan, kreeg ik een mail dat ik ongeveer binnen twee weken de radiatorbekleding binnen zou krijgen. 

 

Sentimo radiatorbekleding is geleverd. En nu? :)

Drie zorgvuldig verpakte dozen werden bezorgd en het monteren kon beginnen. Zonder dat de verwarming aan was, kreeg ik het even benauwd :) Bouwpakketten, ohjee.... maar ik kan je vertellen dat het echt easypeasy is!! Mijn man was niet thuis en ik kon natuurlijk niet wachten met het uitpakken en in elkaar zetten. Er zit een gebruiksaanwijzing bij en geloof me, het is simpel. Zodra je de eerste even uitgepuzzeld hebt, zet je de andere zo in elkaar. Geen gereedschap bij nodig.

De kleinste radiator bekleding kon ik zo zelf op onze radiator klikken middels bijgeleverde magneten. Zo ineens een een hele andere toffe look.

Met de twee grote radiatorbekledingen moest mijn man even helpen omdat ze te breed zijn om zelf in 1 keer mooi op de radiator te klikken. Zodra ze erop zaten kreeg mijn woonkamer en keuken een andere look onder het raam. Wat ziet het er strak en mooi uit ineens. Enorm blij met het resultaat.

 

Voor- en- na -foto's van de woonkamer

 

 

Voor- en- na- foto's van de keuken

 

Mijn ervaring met Sentimo

Mijn ervaring met Sentimo is top! Ik ben van onze lelijke radiatoren af zonder teveel gedoe. Binnen no time zet je de design bekleding in elkaar en klik je de bekleding op de radiatoren. Je hebt direct een hele mooie look en wij merken geen warmteverlies. Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van volwaardig plaatsstaal, dat geleidt de warmte goed. 

Kortom een geweldig product.

Liefs,

Madeleine 

 

 

 

 

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Sentimo.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

wendy_studiozinnig
4 jaar geleden

Gave blog! Ben ook fan hoor, vertel zo vaak opdrachtgevers over dit product! Zo’n topeffect hiermee! Groetjes, Wendy -studio Zinnig

madeleine
4 jaar geleden

Wat gaaf om te lezen, Wendy. Dankjewel.
Groetjes, Madeleine