Een nieuwe salontafel van HomeisHome.nl

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 om 18:00

Ik baalde al een tijdje dat ik het glas van onze salontafel steeds moest poetsen. Het is een mooie tafel, maar erg bewerkelijk. Vingerafdrukken hoor je alleen af te geven op het politiebureau, niet op mijn salontafel :)) Ondertussen was ik al een beetje aan het rondkijken wat ik mooi vind op het internet. Zo kwam ik bij HomeisHome.nl terecht.

HomeisHome.nl is een website waar je prachtige meubels, vloerkleden, verlichting en accessoires van verschillende merken kunt bestellen. Merken zoals bijvoorbeeld: Seletti, By Boo, Nikki.Amsterdam, Dutchbone, Kare Design, Fatboy, Riverdale, Zuiver en nog veel meer.

Van het laatste opgenoemde merk Zuiver heb ik een prachtige salontafel besteld bij HomeisHome.nl. Ik heb een crush voor tegeltjes zoals jullie in mijn keuken wel kunnen zien en deze salontafel 'Glazed Zwart' heeft op het bovenblad prachtige, zwarte tegeltjes. 

 

Bestellen

De voorwaarden bij HomeisHome.nl zien er top uit. Sommige producten kun je de volgende dag in huis hebben en andere duren iets langer. Mijn bestelde salontafel Glazed Zwart van Zuiver was er binnen een week. Bij het product staat hoe lang de levertijd ongeveer kan duren.

In mijn achterhoofd had ik bedacht dat ik mijn oude salontafel zou bewaren voor als de nieuwe mij niet zou bevallen, want je mag retourneren bij HomeisHome.nl...Nou, vanaf het moment dat ik de salontafel op zijn plek zette, wist ik dat die bleef! Wat een plaatje om te zien.

 

Super blij

Ik ben 's middags nog naar het tuincentrum gegaan om leuke accessoires te kopen voor op mijn nieuwe salontafel. Er moest iets van brons of goud op komen en wit . Ik slaagde met een leuk vaasje, witte droogbloemen, een kaarsenstandaard en een beeldje. Ik ging aan het stylen en wat ben ik blij met het resultaat. Het staat zo gezellig en een beetje sjiek op de tegeltjes van de salontafel. Hieronder volgen foto's van de salontafel Glazed Zwart van HomeisHome.nl.

 

 

Showroom

Wil je graag accessoires en meubels van HomeisHomenl in het echt zien?  In Ulft, vlak achter Arnhem is een showroom van wel liefst 3000 m2 waar je enorm veel inspiratie kan opdoen in een sfeervolle omgeving met pittige interieurdesigns.

 

 

Bedankt voor het lezen   :)

Liefs,

Madeleine

 

 

 

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met HomeisHome.nl

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Andrea de Groot
4 jaar geleden

Heel mooi tafeltje Madeleine! 🖤

Madeleine
4 jaar geleden

Dankjewel, Andrea xxx