Creatief met verf van Rust-Oleum 》thema Nature

Gepubliceerd op 15 maart 2020 om 13:36

Ik bof enorm, want ik mag met verf aan de slag van het mooie merk Rust-Oleum. Dit jaar zul je een aantal blogs van mij voorbij zien komen waarin ik creatief met verf aan de slag ga van Rust-Oleum. Het mooie van dit merk is dat je met 1 laag meubelverf jouw meubels al een totaal andere look geeft. En je kunt niet alleen meubels een andere look geven, maar ook accessoires en muren. Dit allemaal met verschillende verfsoorten van Rust-Oleum.
Ik ga middels verschillende woontrends wat leuke ideetjes geven die jij ook kunt toepassen of misschien raak je geïnspireerd en borrelen er andere ideeën omhoog. De woontrends die ik ga behandelen dit jaar zijn:
- Nature
- Neutrals
- Upcyclen meubilair
- Eco-friendly wonen

 

 

 

 

WOONTREND NATURE


Ik ga als eerste van start met de woontrend 'Nature'
Een woontrend die ook zeker bij mij past. Hier maak je gebruik van natuurlijke materialen en planten spelen een grote rol. Daarnaast ben ik ook dol op droogbloemen.

Als basis verf ik eerst de muur. Er zit al een tijd de kleur taupe op van Rust-Oleum en het kriebelde weer om een andere kleur toe te passen. Deze keer heb ik gekozen voor krijt muurverf schaduwgrijs van Rust-Oleum . Deze verf komt erg mat en natuurlijk over. Met 1 keer verven was het al gedekt, waarschijnlijk omdat ik met een donkere kleur over een lichtere ben gegaan. Toen het droog was, heb ik nog een paar plekken bijgestipt. Het drogen gaat super snel! Daar hou ik  van :) Binnen zeer korte tijd een mooi resultaat. 

 

Dit is VOOR met nog de kleur taupe op de muur.

Dit is NA met de kleur schaduwgrijs van Rust-Oleum.

 

Accessoires pimpen wat bij de stijl nature past

 

Ik denk dat iedereen wel iets in huis heeft liggen waar je nog geen afstand van kan nemen, maar wat ook niet meer echt bij jouw woonstijl past...

Zo had ik nog een gekleurde vogel, vaasjes, een houten lijst en potten. Deze ga ik gebruiken om weer nieuw leven in te blazen. Rust-Oleum heeft namelijk geweldige leuke verf in spuitbussen. Voor deze klus heb ik een spuitbus structuurverf bosgroen,  spuitbus structuurverf woestijnzand en een spuitbus structuurverf herfstbruin gebruikt. Hoe 'Nature' wil je het hebben :) 

Wil je een mooi resultaat door middel van sprayen? Neem dan ongeveer een 30 cm afstand en spray met zwaaiende bewegingen langs de accessoires. Niet te lang op 1 plek, want dan krijg je druppels. Die kun je er weer afvegen hoor of lichtjes schuren en daarna opnieuw sprayen over die plek. 

 

 

Hier zie je items VOOR de make-over met Rust-Oleum spuitbus structuurverf 

 

Handig in gebruik en snel resultaat

 

Ik ben dol op de spuitbussen van Rust-Oleum. Zo heb ik op het vogel beeldje eerst een hechtprimer gespoten omdat het beeldje van de vogel nogal glad is. Zo blijft de spray die ik daarna erop spuit beter zitten. 

Toen de hechtprimer droog was heb ik de vogel bespoten met de spuitbus structuurverf woestijnzand. Goed laten drogen en je hebt weer een geweldig nieuw item in de woonkamer! 

Omdat de vaasjes en lijst niet zo glad waren, heb ik deze gelijk bespoten met de structuurverf en dat ging erg goed. 

De droogbloemen vond ik te gelig en daar ben ik met een spuitbus ivoorwit overheen gegaan :) Dat is toch tof?! :)

 

 

 

Hier zie je de items NA behandeling met spuitbussen structuurverf van Rust-Oleum.

 

Geïnspireerd?

Ik ben enorm geïnspireerd door de mogelijkheden die Rust-Oleum biedt met hun assortiment om muren, meubels en accessoires nieuw leven in te blazen. Ik ben benieuwd of jullie ook  geïnspireerd zijn en aan de slag gaan 😄👍🏻 

Laat het mij gerust weten of zien. Mijn volgende blog zal gaan over de trend Neutrals. Ik heb ideetjes genoeg, dus houdt mijn volgende blog maar in de gaten.

Bij de meeste Gamma's of Karwei is Rust-Oleum te koop. 

Liefs Madeleine 

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Rust-Oleum. 

Reactie plaatsen

Reacties

Carla
4 jaar geleden

Super leuke blog Lein en een prachtige kleur ook weer !
Groetjes Carla xxx

madeleineshouse72
4 jaar geleden

Wat lief! Dankje Carla xxx

Madeleine
4 jaar geleden

Dat is leuk! Ik heb een aantal planten potten staan die ik een ander kleurtje wil geven, maar wist nog niet hoe. Ik ga dit eens proberen, leuke tip, dank!

Madeleine
4 jaar geleden

Wat leuk! Zoveel gave spuitbussen. Ben benieuwd :) Ik heb hier nog meer behandeld :))Succes.

Lotscreativity
4 jaar geleden

Leuk om te lezen en mooie kleuren!! Ik mag zelf ook graag oude spulletjes pimpen😉

madeleineshouse72
4 jaar geleden

Wat fijn dat je het gelezen hebt. :)
Ik ben weer helemaal enthousiast en creatief door de spullen die Rust-Oleum heeft. Zo leuk om van iets 'ouds' weer iets nieuws te maken.