Spiegels van Usi Maison

Gepubliceerd op 25 februari 2020 om 17:05


Jullie hebben vast mijn nieuwe kuifspiegel van Usi Maison al gezien in de woonkamer. Ik zag een kuifspiegel van Usi Maison voorbij komen op het internet en ik was direct verliefd. Zo ben ik nieuwsgierig gaan kijken op hun website naar de kuifspiegels


SPIEGELS IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Zodra ik op de website van Usi Maison ging kijken zag ik zoveel keus aan spiegels. Je hebt ze werkelijk in alle soorten en maten. Op de website staan de spiegels heel mooi onderverdeeld in de volgende categorieën: barok spiegels, moderne spiegels, klassieke spiegels en deknudt spiegel collectie. Naast spiegels verkoopt Usi Maison ook Tiffany lampen, meubels en accessoires. 

 

 

 

HET EFFECT VAN EEN SPIEGEL IN JE INTERIEUR

Mijn oog viel vanaf het begin op de barok spiegels van Usi Maison. Ik wist heel zeker dat er een mooie grote blikvanger in barok stijl in mijn woonkamer moest komen. Maar hou je van modern of klassiek? Geen probleem, want ook daarin is keuze genoeg op de website van Usi Maison.
Een spiegel staat niet alleen mooi in je interieur, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect. Ik heb een muur in de woonkamer die perfect is voor een grote spiegel en een mooie doorkijk geeft richting de woonkeuken en de rest van de woonkamer. Een spiegel hoef je niet alleen op te hangen, maar kun je bijvoorbeeld ook neerzetten op de grond, op een schouw of op een plank achter de bank. Er is altijd wel ergens plek voor een spiegel. Zo staat een spiegel ook mooi in de hal of op je slaapkamer.

 

VERLIEFD OP DE BAROK SPIEGEL ROCAILLE

Ik scrolde door de barok spiegels op de website van Usi Maison en mijn oog bleef hangen bij barok kuifspiegel Rocaille. Een prachtige spiegel van 1.50 x 80 koos ik uit. Deze zou perfect boven mijn kastje passen en heeft dezelfde breedte als mijn kastje.
De klassieke kuifspiegel Rocaille heeft een prachtige geslepen facet, verkrijgbaar in antiek goud, licht zilver, antiek zilver, wit en zwart. Ik heb gekozen voor antiek goud.
Een rocaille is een schelpmotief. Naar dit woord is de stijl rococo vernoemd, een 18e-eeuwse stijl die in Europa bloeide.
Kenmerkend voor het rococo is asymmetrie, de nadruk op elegantie en het lieflijke en luchtige karakter.
De rocaille is terug te vinden in veel Franse interieurs. En nu dus ook in mijn interieur :)


STATEMENT IN MIJN INTERIEUR

Zodra de kuifspiegel hing ben ik gaan stylen. Op het kastje voor de spiegel ligt een stapel oude boeken en ernaast kandelaren die ik graag aansteek, omdat het een prachtige weerkaatsing geeft in de spiegel. Het is zo sfeervol in de avond. Een leuk weetje: al mijn mannen thuis (en dat zijn er 4 in de leeftijd van 16 tot 51), vonden het in het begin maar een gek iets zo'n grote spiegel in de woonkamer. Nu staan ze er bijna elke dag voor om hun jas aan te trekken, haren goed te doen of selfies te maken ;) 

Deze prachtige, barok kuifspiegel Rocaille van Usi Maison is een statement in mijn interieur en ik ben er dolblij mee. 

 

GIVE-AWAY KUIFSPIEGEL ROCAILLE 

Namens Usi Maison mag ik een prachtige kuifspiegel Rocaille weggeven in maat 1.50 X 80 of kleiner als jij dat graag wilt. Op Instagram kun je meedoen van 25 februari tot dinsdag 3 maart 12:00  en wie weet heb jij binnenkort zo'n prachtige spiegel in huis. Heel veel succes! 

 

Liefs, 

Madeleine 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Usi maison.

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
4 jaar geleden

Och wat past deze ook gaaf in je interieur! En ik duim voor mezelf want ik wil ook wel mijn drie mannen hier voor de spiegel van usi maison in de kamer 🤣😘wendy_studiozinnig

Madeleine
4 jaar geleden

Mooie spiegel hè, Wendy.
Ben er ook zo blij mee. De mannen nu ook ;)
Ik wens jou veel succes 🤞🏻

Nieqie
4 jaar geleden

Ik ben verliefd op deze spiegel. Wat zou ik hem graag winnen en wat zou hij mooi staan in onze woonkamer. Een echte blikvanger!

Madeleine
4 jaar geleden

Mooi is die hè :)
Vanmiddag zullen we weten wie het gewonnen heeft. Succes!