Verf van Rust-Oleum houdt mij creatief 》thema Neutrals

Gepubliceerd op 1 juni 2020 om 17:04

Zoals jullie weten mag ik met verf aan de slag van Rust-Oleum. In verschillende thema's wil ik jullie graag laten zien wat er allemaal mogelijk is met verf van Rust-Oleum. In maart heb ik een blog geschreven over het thema Nature en gebruik gemaakt van structuurverf spuitbussen van Rust-Oleum. Met deze spuitbussen heb ik verschillende items een hele andere look gegeven. Wil je weten hoe dat is gegaan dan is hier de link naar die blog. 》Creatief met verf van Rust-Oleum 

Neutrals

Het tweede thema is Neutrals. Bij Neutrals staan neutrale kleuren in the picture. Zijn neutrale kleuren saai? Zeker niet. Ik heb verschillende neutrale kleuren gebruikt op items en gegroepeerd. Samen is het een mooie blikvanger geworden. De kleuren waarvan ik gebruik heb gemaakt zijn: jute, cacao en antiek wit. Al deze neutrale kleuren en meer heeft Rust-Oleum verwerkt in bijvoorbeeld muurverf en meubelverf. Het mooie is dat ze meubelverf ook in kleine potjes hebben van 125 ml en deze heb ik gebruikt om verschillende items te verven. 

verzamelen

Ik wilde heel graag een aantal items verven in neutrale kleuren en bij elkaar zetten op mijn kast in de woonkamer . Zo had ik nog kandelaren in de garage en vaasjes. In een bekende goedkope winkel zag ik ook een kandelaar in een mooie vorm, maar niet in de juiste kleur, dus hup mee in het mandje. :) 

 

Aan de slag

Eenmaal thuis ging ik direct aan de slag. Ik pakte een krant, een kwast, drie kleuren meubelverf van Rust-Oleum en de verschillende kandelaren en vaasjes. Ik schilderde alle items in de drie verschillende neutrale kleuren: jute, cacao en antiek-wit. Ik verf met de kwast zoveel mogelijk in één richting voor een rustig effect. De kwast waste ik tussendoor onder de kraan af en daarna kun je de kwast zo weer gebruiken om verder te schilderen in een andere kleur. Het drogen van de items gaat super snel! 

Voor in de vaasjes heb ik droogbloemen gekocht, maar ik vond de droogbloemen teveel kleur hebben en ik heb ze daarom een ivoorkleur gegeven met een spuitbus ivoorwit van Rust-Oleum

Het resultaat

Alle items heb ik onder andere gegroepeerd voor de grote spiegel in de woonkamer of op de kast in de hoek van de woonkamer. Door de neutrale kleuren is het een mooi en passend geheel geworden. In de vazen heb ik een paar droogbloemen gezet en kaarsen op de kaarsenstandaards. Ik ben heel erg blij met het geheel. Ondertussen heb ik nog meer items geschilderd in de kleur jute van Rust-Oleumnl . Onder andere een aantal plantenpotten en een nog wat grotere vaas. Die is te zien op mijn foto's van in de tuin(zie ook mijn posts op mijn Instagram account) Ik heb de smaak goed te pakken. 

Ik hoop jullie wat geïnspireerd te hebben en ik ben heel benieuwd naar jullie ideeën en resultaten met verf van Rust-Oleum.

Volgende blog voor Rust-Oleum zal gaan over het upcyclen van meubilair en zal in oktober online komen. Stay tuned :)

Liefs,

Madeleine 

 

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Rust-Oleum 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.