De tuin in met Fundesign.nl

Gepubliceerd op 9 april 2020 om 16:48

Zodra de zon begon te schijnen..

Zodra die gele bol begon met schijnen, kreeg ik de kriebels om de tuin in te gaan en de boel weer in orde te maken. Zo met mij half of misschien wel driekwart Nederland :) Het terras achter was zo groen van de aanslag dat ik mij eerst daarop ging focussen. Het was een klus, maar de tegels zijn nu weer grijs. Daarna was het bovenblad van de tuintafel aan de beurt. In mijn hoofd had ik al bedacht dat het bovenblad nu donkerder moest worden en zo gezegd, zo gedaan. Heel eerlijk vond ik de lichtgrijze stoelen er niet meer mooi bij staan en ging ik op zoek naar stoelen die tijdens alle weersomstandigheden buiten kunnen blijven staan en mooi bij de tuintafel zouden passen. 

 

Juiste match

Ik kwam al vrij snel uit bij de tuinstoelen van Fundesign.nlFundesign.nl is een webshop die online design artikelen verkoopt voor in het interieur, maar ook voor in de de tuin. Bekende merken die verkrijgbaar zijn bij Fundesign.nl voor in de tuin zijn onder andere: Hartman, Zuiver, Must Living, Fatboy, HAYMuuto, Vitra, Dutchbone en nog veel meer. De stoelen die mij direct aanspraken zijn de Cantik Outdoor stoelen van Dutchbone. Dat vind ik ook helemaal niet gek, want in huis heb ik ook items van Dutchbone die bij Fundesign.nl wegkomen. De andere items zijn mijn rotan, ronde spiegel en kast met lades genaamd Jove. Over de kast Jove van Dutchbone heb ik ook een blog geschreven. Wil je die graag lezen? Druk dan op deze link > Blog Fundesign.nl

Wist je dat je bij Wolters Wonen in Nijverdal  ook nog terecht kunt voor de shop-in-shop van Fundesign.nl ?

 

De stoelen zijn gearriveerd 

Met een paar dagen levertijd van Fundesign.nl ben ik zo happy, want ik blijf het zeggen, ik heb het geduld van een poffertje! :) De Cantik Outdoor stoelen van Dutchbone zijn van kunststof rotan en kunnen daardoor gewoon buiten blijven staan als het regent. Er zit ook een waterafstotende zitting in en de stoel heeft een zwart, metalen onderstel. Deze stoelen zijn niet alleen geschikt voor buiten, maar ook binnen staan ze leuk. Ik ben gevallen op het feit dat de stoel er strak, maar ook gezellig en warm uitziet. Daarnaast ben ik gek op de combinatie (kunststof) rotan met zwart. De afmetingen van de stoel zijn: 52x59x78,5. De zithoogte is 47 cm, zitdiepte is 46 cm, breedte zitvlak is 48 cm en de hoogte armleuning 63 cm.

De stoelen maken het plaatje af 

Wat een feest om de Cantik Outdoor stoelen van Dutchbone op het terras te plaatsen. Het oogt direct goed en precies zoals ik het in gedachten had. Natuurlijk probeerden wij direct de stoelen uit en ik kan je vertellen dat ze heerlijk zitten. Dat er nu armleuningen op de stoelen zitten, maakt het extra comfortabel. Hieronder volgen foto's van de stoelen op ons terras.

Gaaf staan de stoelen hè! Hier kunnen wij nog lang van genieten. Op naar veel zon. 

 

Liefs,

Madeleine 

 

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Fundesign.nl 

Reactie plaatsen

Reacties

Paula
4 jaar geleden

Wauw... Wat super gaaf zijn die!!! En bij de tafel staan ze heeeeeel TOP!!!
Alles, het hele geheel SUPER mooi!!!
Wie wil er nou niet zo'n tuin???!!! ❤️😍😍😍

madeleineshouse72
4 jaar geleden

Wat lief! Dankjewel 🥰