Stukadoorsbedrijf Polmann brengt beton ciré aan op mijn keukenmuren

Gepubliceerd op 30 januari 2022 om 17:33

Beton ciré op de keukenmuren

Een wens hoog op mijn verlanglijst was beton ciré op de keukenmuren. Ik vind dat zo'n mooie, stoere en strakke uitstraling geven. Zo kwam ik vrij snel in contact met Denny Polmann van Stukadoorsbedrijf Polmann. Op de website en Instagram account zag ik prachtige foto's voorbij komen van zijn werk. Er was voor mij geen twijfel meer mogelijk en ik maakte een afspraak met Stukadoorsbedrijf Polmann om onze muren in de keuken te laten behandelen. Stukadoorsbedrijf Polmann is gespecialiseerd in het aanbrengen van gladde en strakke wand- en vloerafwerkingen. Het bedrijf doet veel meer dan stucwerk alleen. Het bedrijf houdt zich goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. De diensten die ze zoal leveren zijn : Pleisterwerk(stucwerk), Airless (verf)spuiten, Beton ciré, Sierpleister, buitengevels en meer. Dit bedrijf komt graag langs om de situatie te beoordelen en een offerte op te maken. Online is dit ook mogelijk: Offerte aanvragen

 

Alle muren in de keuken worden eerst voorzien van stucwerk

Om de gehele keuken een mooie en strakke uitstraling te geven, heeft stukadoorsbedrijf Polmann op al onze muren stucwerk aangebracht.

Wij hebben ervoor gekozen om de tegels op de muren te laten zitten. Dit was voor het bedrijf ook geen probleem, ze kunnen er zo stucwerk overheen aanbrengen. Het scheelde ons heel veel breekwerk en rotzooi. Stukadoorsbedrijf Polmann is eerst langs gekomen om voorbereidend werk te verrichten, zoals alles afplakken en een voorstrijk op de muren te strijken. Daarna kon het bedrijf aan de slag met het stucwerk.

 

Voor het stucen.

Stucwerk aanbrengen.

Het stucwerk is klaar.

Wat is beton ciré

Nadat al het stucwerk is gedroogd in de keuken, komt er op twee muren boven het aanrecht beton ciré. Beton ciré is een moderne afwerking van wanden en/of vloeren van de badkamer, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer of als mooie afwerking bijvoorbeeld op de schouw. Beton ciré is een vorm van betonstuc en bestaat uit cement, fijn gemalen kiezelstenen en zand, speciale kunsthars en kleurstof. Daardoor is beton ciré ijzersterk, waterdicht, hygiënisch (geen voegen) en onderhoudsvriendelijk. Beton ciré is naadloos en kan zo robuust of strak mogelijk naar jouw smaak aangebracht worden. Het past in elk interieur. 

 

Welke kleur beton ciré kies ik?

Er zijn vele kleuren beton ciré mogelijk. Uiteindelijk kozen wij voor de kleur Linen. Het is een lichte kleur met een vleugje warm grijs. Ik wilde heel graag een lichte, maar ook een warme kleur. En dat is met de kleur Linen heel goed gelukt. Het past mooi bij het hout van de kastjes en het houdt de keuken ruimtelijk en licht.

 

Het beton ciré wordt op de muren aangebracht

Beton ciré laten aanbrengen is niet goedkoop. Maar dat heeft ook een reden. Je hebt er jaren geen omkijken naar en het is een klus van een aantal dagen om het op de muren aan te brengen. Ik heb er met mijn neus bovenop gezeten en gezien wat voor een klus en vakmanschap het wel niet is. Met de dag zag ik het mooier worden. De kleur linen is ook echt fantastisch. Wij hebben gekozen voor een rustige look, niet te druk en te vlekkerig. Stukadoorsbedrijf Polmann heeft dat fantastisch begrepen en het is precies geworden zoals ik het voor ogen had. 

Eerst werd er een voorstrijk op de muren gesmeerd. Daarna werd de eerste laag beton ciré aangebracht. Op het moment dat het droog was, werd het geschuurd en kwam er een tweede laag. Ook die laag moest weer geschuurd worden en daarna werd het gelakt. 

 

Zie in de collage hieronder hoe beton ciré is aangebracht.

 

Het eindresultaat

Wat zijn wij dolblij met het eindresultaat. Wij raden Stukadoorsbedrijf Polmann met een dikke duim omhoog aan. Er wordt heel netjes gewerkt, een geweldig eindresultaat wordt opgeleverd en er wordt netjes opgeruimd. Hieronder volgen wat foto's van het mooie resultaat.

Als er nog vragen zijn, dan kun je ze rustig aan mij stellen of Denny Polmann van Stukadoorsbedrijf Polmann. 

Liefs Madeleine

Zoek jij een stukadoorsbedrijf? Dan raad ik Stukadoorsbedrijf Polmann aan. Klik op: Afspraak maken

 

 

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Stukadoorsbedrijf Polmann. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.